Παναθηναϊκός: Στο κυνήγι του Σεν Μαξιμέν, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα

Στην Τουρκία υποστηρίζουν πως και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Σεν Μαξιμέν με την ομάδα του να ζητάει 10.000.000 ευρώ για να τον πουλήσει.
Ο Σεν Μαξιμέν ανήκει στην Αλ Αχλί, έχει συμβόλαιο έως το 2026, ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν.
Τελευταία ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό, αλλά το τουρκικό Fotomac υποστηρίζει πως από την Ελλάδα το ενδιαφέρον για τον 28χρονο είναι διπλό, καθώς τον παρακολουθεί και ο Παναθηναϊκός.
Από εκεί και πέρα το προαναφερθέν Μέσο τονίζει ότι η Αλ Αχλί θέλει να πουλήσει τον πρώην παίκτη της Νιουκάστλ και οι αξιώσεις της ως προς την αποζημίωση αγγίζουν τα 10.000.000 ευρώ.
Θυμίζουμε πως ο Σεν Μαξιμέν είχε κάνει τη μεταγραφή στην Σαουδική Αραβία αντί 27,5 εκατ. ευρώ και το ’24 παραχωρήθηκε δανεικός στην Φενερμπατχσέ.