ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στις 15:00 μέσω διαδικτύου τα εισιτήρια της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Στις 15:00 μέσω διαδικτύου τα εισιτήρια της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ
INTIME

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ (21/2, 19:00, COSMOTE SPORT 3, Match Center από το SPORT24) και η πράσινη ΠΑΕ ενημέρωσε για την κυκλοφορία των εισιτηρίων της αναμέτρησης.

Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν απ’ τις 15:00 της Δευτέρας (19/2), αποκλειστικά μέσω ίντερνετ, τα εισιτήρια της μεθαυριανής (21/2, 19:00, COSMOTE SPORT 3, Match Center από το SPORT24) ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην επίσημη ιστοσελίδα της:

"Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 3 μ.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα ανά θύρα έχουν ως εξής:

-Θύρες 6,7: 25 ευρώ.

-Θύρες 1Β, 5Γ, 8Β, 12Β: 40 ευρώ.

-Θύρες 1Α, 5Β, 8Α, 12Α: 50 ευρώ.

-Θύρες 5Α, 9, 11: 70 ευρώ.

-Θύρα 2: 90 ευρώ.

-Θύρα 10: 120 ευρώ.

-Θύρα 3: 200 ευρώ.

Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά. Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10 ευρώ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας wallet τους.

Οι παραπάνω διαδικασίες έκδοσης εισιτηρίου και εισόδου στο γήπεδο ‘Απόστολος Νικολαΐδης’, θα ισχύουν έως την 9η Απριλίου τρέχοντος έτους. Από τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα τεθεί σε ισχύ, βάσει κυβερνητικής απόφασης, το νέο πλαίσιο με αλλαγή στον τρόπο ταυτοποίησης των κατόχων εισιτηρίων".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ