ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην Τουρκία συνδέουν το τριφύλλι με τον Μουσλέρα

Galatasaray's goalkeeper Fernando Muslera celebrates with supporters at the end of the Europa League play-off first league soccer match between Galatasaray and Sparta Praha in Istanbul, Turkey, Thursday, Feb. 15, 2024. Galatasaray won 3-2. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Φερνάντο Μουσλέρα @ 2024 FRANCISCO SECO / AP IMAGES

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του 37χρονου Ουρουγουανού τερματοφύλακα, Φερνάντο Μουσλέρα, που μένει ελεύθερος από τη Γαλατασαράι, όπως αναφέρουν στην Τουρκία.

Ο Παναθηναϊκός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φερνάντο Μουσλέρα το καλοκαίρι, όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος της Fanatik, Γιακούπ Τσινάρ.

Ο 37χρονος πολύπειρος κίπερ μένει ελεύθερος από τη Γαλατασαράι στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με την εν λόγω πηγή οι πράσινοι θέλουν να τον κάνουν δικό τους. Ο Φατίχ Τερίμ τον γνωρίζει από την κοινή θητεία τους στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, η οποία είναι διατεθειμένη να τον κρατήσει για άλλον ένα χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι το τριφύλλι για κάτω από τα δοκάρια έχει δέσει τον Γιούρι Λοντίγκιν, ενώ τον Ιανουάριο απέκτησε τον Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι με δανεισμό και οψιόν αγοράς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ