ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία του Καμπετσή στην Γκεζτεπέ

Ο Καμπετσής στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ για τη Super League Interwetten.
Ο Καμπετσής στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Την καριέρα του στην Γκεζτεπέ αναμένεται να συνεχίσει ο Αργύρης Καμπετσής, με τον Παναθηναϊκό να τον παραχωρεί στην τουρκική ομάδα για το ποσό των 500.000 ευρώ. Απομένει η οριστική συμφωνία ανάμεσα στις ομάδες.

Όλα δείχνουν πως ο Αργύρης Καμπετσής θα συνεχίσει την καριέρα του μακριά απ' τον Παναθηναϊκό, αλλά και από την Ελλάδα. Ο 22χρονος κεντρικός επιθετικός αναμένεται να φορέσει την επόμενη σεζόν τη φανέλα της Γκεζτεπέ.

Ο Καμπετσής τα έχει βρει σε όλα με την Γκεζτεπέ, με την οποία αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Πλέον, απομένει να τα βρουν οριστικά και οι δύο ομάδες, ώστε να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του 22χρονου στην Τουρκία.

Ο Παναθηναϊκός πρόκειται να βάλει στα ταμεία του το ποσό των 500.000 ευρώ, συν κάποια μπόνους ανάλογα τις συμμετοχές του Καμπετσή. Ο κεντρικός επιθετικός πριν από λίγους μήνες είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους "πράσινους" έως το το 2024.

Τη φετινή σεζόν ο Καμπετσής πραγματοποίησε 20 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σκοράροντας τρία γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ