ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην Πράγα και ο Γιάννης Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για την Πράγα για το ματς με την Σλάβια στο Conference League | 3 Αυγούστου 2022
Ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για την Πράγα για το ματς με την Σλάβια στο Conference League | 3 Αυγούστου 2022 INTIME

Ο Γιάννης Αλαφούζος ταξίδεψε μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σλάβια στην Πράγας.

Το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του Παναθηναϊκού ταξίδεψε για την Πράγα ενόψει της αναμέτρησης με την Σλάβια (Πέμπτη 4/8, 20:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24).

Μαζί με τους πράσινους βρίσκεται και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων ακολούθησε την αποστολή και θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας στον πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα.

Η τελευταία φορά που ο Γιάννης Αλαφούζος είχε παρακολουθήσει εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα του Παναθηναϊκού ήταν από τη σεζόν 2016-17 όταν πήγε στη Λιέγη για τον αγώνα με την Σταντάρ.

Ο αγώνας τότε είχε ολοκληρωθεί ισόπαλος (2-2) με τους πράσινους να προηγούνται 0-2 με τα τέρματα του Ιμπάρμπο και τους Βέλγους να φέρνουν το ματς στα ίσα με τους Εντμίλσον και Μπελφοντίλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ