ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Βιτάλ που δήλωσε έτοιμος να προσφέρει στο τριφύλλι

Η άφιξη του Ματέους Βιτάλ για τον Παναθηναϊκό | 29 Αυγούστου 2021
Η άφιξη του Ματέους Βιτάλ για τον Παναθηναϊκό | 29 Αυγούστου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματέους Βιτάλ βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής (29/8) στην Αθήνα και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως έχει μιλήσει με τον Μαουρίσιο και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και δήλωσε έτοιμος να προσφέρει στο τριφύλλι.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής (29/8) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Ματέους Βιτάλ. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος ήρθε με πτήση από το Άμστερνταμ και έκανε την εμφάνιση του στην αίθουσα αφίξεων του "Ελ. Βενιζέλος" λίγο μετά τη 1:30 όπου τον περίμεναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Ο Βιτάλ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο και μίλησε μεταξύ άλλων για την επικοινωνία που είχε με τους Μαουρίσιο και Ζιλμπέρτο Σίλβα πριν έρθει ενώ τόνισε πως είναι έτοιμος να προσφέρει γνωρίζοντας που έχει έρθει.

Η άφιξη του Ματέους Βιτάλ για τον Παναθηναϊκό | 29 Αυγούστου 2021
Η άφιξη του Ματέους Βιτάλ για τον Παναθηναϊκό | 29 Αυγούστου 2021 EUROKINISSI SPORTS

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έρθει εδώ και θα φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού που είναι ένας μεγάλος σύλλογος και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα".

Για το αν μίλησε με κάποιους συμπατριώτες του:

"Βεβαίως όταν ήμουν στη Βραζιλία είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Μαουρίσιο και με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα αλλά και εγώ στη Βραζιλία παρακολουθούσα τον Παναθηναϊκό".

Για το τι του είπε ο Ζιλμπέρτο:

"Όταν ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν στον Παναθηναϊκό τον ακολουθούσα, δεν είχαμε να πούμε πολλά αλλά εγώ τον ακολουθούσα και έβλεπα τι κάνει".

Για το αν είναι έτοιμος και τι να περιμένει ο κόσμος;

"Είμαι έτοιμος, ξέρω τις ευθύνες μου, έχω έρθει για ένα έτος και ο σκοπός μου είναι να βοηθήσω την ομάδα στη διάρκεια που θα είμαι εδώ".

Ο Βραζιλιάνος μέσος θα περάσει στη διάρκεια της σημερινής μέρας από εργομετρικές εξετάσεις και ιατρικά τεστ και αν όλα πάνε καλά είτε την Κυριακή (29/8) το απόγευμα, είτε τη Δευτέρα το πρωί, το πιθανότερο θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον Παναθηναϊκό.

Ήδη άλλωστε έχει ανακοινωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών για τον δανεισμό του από την προηγούμενη ομάδα του, την Κορίνθιανς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ