ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Νιάς για το τριφύλλι

Ο Σεχ Νιάς κατά την άφιξη του στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού
Ο Σεχ Νιάς κατά την άφιξη του στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεχ Νιάς βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (4/2) στην Αθήνα για να ολοκληρωθούν και τα διαδικαστικά και να μπει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Στο "Ελ. Βενιζέλος" με πτήση από το Παρίσι προσγειώθηκε λίγο μετά τις 4.00μ.μ. την Πέμπτη (4/2) ο Σεχ Νιάς με τον 21χρόνο μέσο να αποτελεί την τρίτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά τους Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό.

Ο Νιάς ήρθε ως δανεικός από την Λιλ για τους επόμενους έξι μήνες με τους Γάλλους να μην συζητούν καν το ενδεχόμενο να μπει μια οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι καθώς τον υπολογίζουν. Δεν θα είχε το χρόνο που απαιτούνταν όμως με αποτέλεσμα να θέλουν να τον παραχωρήσουν δανεικό για να έχει ματς στα πόδια του.

Τον 21χρονο μέσο από τη Σενεγάλη περίμεναν στο αεροδρόμιο άνθρωποι του Παναθηναϊκού με σκοπό να τον παραλάβουν και να τον οδηγήσουν στο προπονητικό κέντρο για τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις. Φυσικά ο Νιάς αναμένεται όσο το δυνατόν γρηγορότερο και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες να μπει σε προπονήσεις κανονικά με τους νέους του συμπαίκτες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ