ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Στέλνουν" Κίτσιου στο "τριφύλλι" οι Τούρκοι

Ο Στέλιος Κίτσιου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Στέλιος Κίτσιου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για βέβαιη αποχώρηση του Στέλιου Κίτσιου απ’ την Ανκαραγκιουτσού το εφετινό καλοκαίρι και "συνδέουν" μεταγραφικά το όνομά του με τον Παναθηναϊκό.

Το όνομα του Στέλιου Κίτσιου, ο οποίος αγωνίζεται από το 2019 στην τουρκική Ανκαραγκιουτσού, "συνδέουν" μεταγραφικά με τον Παναθηναϊκό τα τουρκικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "sporanki.com", ο 27χρονος διεθνής δεξιός μπακ που μετακόμισε στην Τουρκία τον ιανουάριο του 2019, αρχικά με δανεισμό απ’ τον ΠΑΟΚ κι εν συνεχεία με αγορά (300.000 ευρώ) δεν θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Άγκυρας (λήγει το καλοκαίρι του 2022) κι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι Τούρκοι αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ασχοληθεί "ζεστά" με την περίπτωσή του και το όνομά του ενδιαφέρει πολύ τους "πράσινους" οι οποίοι ούτως ή άλλως θα κινηθούν στην καλοκαιρινή αγορά για την απόκτηση δεξιού μπακ.

Σε δυόμισι χρόνια στην Τουρκία με τη φανέλα της Ανκαραγκιουτσού, ο Κίτσιου έχει καταγράψει 75 συμμετοχές με απολογισμό 3 γκολ και 10 ασίστ (οι 5 εξ αυτών στην εφετινή Superlig).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ