ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σήκωσε μανίκια ο Γιοβάνοβιτς, επισκέφτηκε Κορωπί και Λεωφόρο

Apoel's Nicosia coach Ivan Jovanovic shouts to his players during their Champions League last sixteen second leg soccer match between Apoel Nicosia and Lyon at GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Wednesday, March 7, 2012. (AP Photo/Petros Karadjias)
Apoel's Nicosia coach Ivan Jovanovic shouts to his players during their Champions League last sixteen second leg soccer match between Apoel Nicosia and Lyon at GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Wednesday, March 7, 2012. (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεναγήθηκε τη Δευτέρα (24/05) στη Λεωφόρο και το Κορωπί, ενώ θα πιάσει δουλειά από την 1η Ιουνίου στον Παναθηναϊκό.

Ως προπονητής του Παναθηναϊκού λειτουργεί πλέον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο 58χρονος Σέρβος προπονητής έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πράσινους και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί.

Ο Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στη χώρα μας και είχε επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο όπου και επισφραγίστηκε η συμφωνία των δύο πλευρών η οποία θα έχει διάρκεια δύο ετών.

"Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο κλαμπ και η παρουσία μου εδώ αποτελεί τεράστια πρόκληση για να τον φέρουμε ξανά στην κορυφή μέσα από σκληρή δουλειά", ήταν κάτι που επανέλαβε αρκετές φορές στη διάρκεια της κουβέντας.

Επισκέφτηκε Κορωπί και Λεωφόρο

Μετά το τέλος των συνομιλιών οι οποίες είχαν θετική κατάληξη ο Γιοβάνοβιτς σήκωσε μανίκια και άρχισε τον σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα.

Σε ό,τι αφορά το προπονητικό τιμ θα έχει φέρει μαζί του τρεις συνεργάτες, ενώ από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζο του έχει τονιστεί ότι θα έχει θα έχει στη διάθεσή του οτιδήποτε άλλο ζητήσει για να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Το πρωί της Δευτέρας (24/05) ο Σέρβος κόουτς πήγε στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί και τη Λεωφόρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πάει για λίγες μέρες στην Κύπρο και από 1/6 αναλαμβάνει και επισήμως το τιμόνι του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ