ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σε φουλ ρυθμούς οι Αϊτόρ, Παλάσιος, Χουάνκαρ και Σπόραρ

Ο Παλάσιος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Αυστρία | 6 Ιουλίου 2022
Ο Παλάσιος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Αυστρία | 6 Ιουλίου 2022 IN TIME SPORTS

Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό στην προπόνηση της Δευτέρας (1/8) με τους Αϊτόρ, Παλάσιος και Χουάνκαρ να ξεπερνούν την ίωση και να γυμνάζονται σε φουλ ρυθμούς ενόψει του αγώνα με τη Σλάβια Πράγας. Έβγαλε όλη την προπόνηση και ο Σπόραρ.

Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό στην προπόνηση της Δευτέρας (1/8) με τους Αϊτόρ, Παλάσιος και Χουάνκαρ να ξεπερνούν την ίωση που τους άφησε εκτός προπονήσεων τις τελευταίες μέρες αλλά και εκτός του φιλικού με τη Φόλενταμ και να γυμνάζονται σε φουλ ρυθμούς ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (4/8) με τη Σλάβια Πράγας.

Όλο το πρόγραμμα της Δευτέρας έβγαλε και ο Σπόραρ ο οποίος για πρώτη φορά γυμνάστηκε με τους νέου του συμπαίκτες και πήρε μέρος σε όλη την προπόνηση που περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Η παρουσία και των τεσσάρων βέβαια σε φουλ ρυθμούς λίγες μέρες πριν το πρώτο ματς με τηΣλάβια στην Τσεχία δίνει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιπλέον λύσεις και του λύνει τα χέρια καθώς πλέον μπορεί να κάνει τα πλάνα του με μεγαλύτερη άνεση.

Αντίθετα ατομικό έκανε ο Ιωαννίδης ο οποίος επίσης επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την αδιαθεσία που είχε νιώσει τις προηγούμενες μέρες ενώ θεραπεία έκανε ο Βέρμπιτς.

Φυσικά πριν την έναρξη της προπόνησης οι παίκτες του τριφυλλιού υποδέχτηκαν τον Σπόραρ με το απαραίτητο "φατούρο" με τον Γιοβάνοβιτς να κάνει και τη σχετική πλάκα:

"Ο Σπόραρ είναι ο νέος συμπαίκτης σας. Καλώς ήλθες κι εύχομαι τα καλύτερα. Τώρα ξέρεις τι σου έχουν ετοιμάσει (σ.σ. δείχνοντας το "τούνελ" που είχαν σχηματίσει οι συμπαίκτες του για το καθιερωμένο... φατούρο). Δεν είναι κάτι περίεργο για σένα, δεν είναι η πρώτη φορά. Εύχομαι να μείνεις για πολύ καιρό εδώ και να μην το ξαναπεράσεις. Μόνο αυτός εδώ ο τύπος (σ.σ. δείχνει τον Καρλίτος) ρίχνει δυνατές". Για να πεταχτούν οι υπόλοιποι παίκτες γελώντας και να προσθέσουν "...κι ο άλλος επιθετικός", δείχνοντας τον Ιωαννίδη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ