ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρόταση στον Σανκαρέ από την Γκιρεσουνσπόρ σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Σανκαρέ χειροκροτεί σε αγώνα του Παναθηναϊκού στα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Σανκαρέ χειροκροτεί σε αγώνα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία η νεοφώτιστη Γκιρεσουνσπόρ κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Σανκαρέ από τον Παναθηναϊκό.

Για πρόταση της νεοφώτιστης Γκιρεσουνσπόρ για την απόκτηση του Σανκαρέ από τον Παναθηναϊκό κάνουν λόγω δημοσιεύματα στην Τουρκία.

Σύμφωνα με αυτά η Γκιρεσουνσπόρ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον έμπειρο μέσο ώστε να τον αποκτήσει και να τον κάνει δικό της και περιμένει την απάντηση του.

Ο Σανκαρέ εδώ και περίπου είκοσι μέρες βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες από την Τουρκία και το Ισραήλ αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή με τους πράσινους για να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Από τη Δευτέρα (2/8) και την επιστροφή των πράσινων από την Ολλανδία εντάθηκαν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές με τους πράσινους να τα βρίσκουν σε όλα με τους Τούρκους και να μένει το "ναι" του Σανκαρέ.

Αυτό που είναι δεδομένο είναι πως δεν υπολογίζεται από το τριφύλλι και δεν θα βρει χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν. Ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Σανκαρέ για τη νέα σεζόν θα έπαιρνε καθαρά 350.000 ευρώ το χρόνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ