ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο από τη ΔΕΑΒ για το πανό στη Θύρα 13 για τη Βουλή

Εικόνα από τη Θύρα 13 στο ματς πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού με την Λαμία
Εικόνα από τη Θύρα 13 στο ματς πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού με την Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Το πανό που κρέμασαν οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Θύρα 13, στο πλαίσιο του αγώνα με την Λαμία για τα playoffs της Stoiximan Super League, έφερε πρόστιμο από την ΔΕΑΒ στους πράσινους που ήταν ύψους 20.000 ευρώ.

Στο πρόσφατο ματς απέναντι στην Λαμία γία τα playoffs της Stoiximan Super League, το πέταλο που φιλοξενεί τους οργανωμένους φίλους του Παναθηναϊκού έμεινε κλειστό, με την ΔΕΑΒ να παίρνει τη συγκεκριμένη απόφαση λόγω της συμπεριφοράς οπαδών των πρασίνων στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ακόμη και έτσι όμως, η διοίκηση του τριφυλλιού κλήθηκε εκ νέου σε απολογία, λόγω ενός πανό που κρεμάστηκε στην Θύρα 13, με την ΔΕΑΒ να γνωστοποιεί την Δευτέρα (22/04) πως επέβαλε πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ στους πρασίνους για την εν λόγω συμπεριφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και το σκεπτικό της απόφασης:

Με την υπ’ αριθμ. 21/2024 Απόφασή της επέβαλε διοικητικό πρόστιμο ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 €) στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγω της ανάρτησης πανό με περιεχόμενο «Λουκέτο βάλτε στη Βουλή, όχι στη Θύρα 13», στην κλειστή, λόγω τιμωρίας, θύρα 13 του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης, κατά τον αγώνα Παναθηναϊκός – Λαμία που διεξήχθη στις 14 Απριλίου 2024 για τα playoffs της Super League 1.

Το ως άνω πανό κρίθηκε ότι έχει σαφώς πολιτικό περιεχόμενο προσβάλλοντας ταυτόχρονα και τον αξιακό κώδικα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, που πρεσβεύει το ιδεώδες του κοινοβουλευτισμού και του δημοκρατικού πολιτεύματος. Εφαρμογή άρθρου 14 του ν.5085/2024.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ