ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Plan B με Βερτόνγκ για τον αριστερό μπακ

Παναθηναϊκός: Plan B με Βερτόνγκ για τον αριστερό μπακ

Το «πάγωμα» στις διαπραγματεύσεις με τη Σαν Λορένζο για τον Γκαμπριέλ Ρόχας, φέρνει σε πρώτο πλάνο (και) τον 23χρονο Ολλανδό αριστερό μπακ, Κάλβιν Βερτόνγκ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Φέγενορντ.

Παρά το γεγονός πως η Σαν Λορένζο έχει "κόψει" εδώ και μέρες απ’ το ρόστερ της τον Γκαμπριέλ Ρόχας, βάζοντάς τον να προπονείται (μαζί με όσους δεν υπολογίζονται) σε διαφορετική ώρα από την υπόλοιπη ομάδα της, οι αξιώσεις της για την παραχώρηση του Αργεντινού μπακ παραμένουν υψηλές και προσώρας, το θέμα της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, δείχνει να έχει "παγώσει".

Ο σύλλογος της Αργεντινής δεν δείχνει να καλύπτεται από την "πράσινη" πρόταση, που αφορά ένα πολύ χαμηλό ποσό (έως 100.000€) συν ποσοστό μεταπώλησης και μολονότι ο 23χρονος αριστερός μπακ απ’ τον Ιανουάριο θα έχει δικαίωμα να "κλείσει" σε άλλη ομάδα, επί του παρόντος δεν βρίσκεται η "χρυσή τομή".

Ο Αργεντινός μπακ δεν έχει βγει από το "πράσινο" μικροσκόπιο, ωστόσο ο Τσάβι Ρόκα είναι αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να εξετάσει κι άλλες περιπτώσεις ακραίων αμυντικών, "ενεργοποιώντας" το τελευταίο 24ωρο (και) το Plan B, με τον Κάλβιν Βερτόνγκ.

Ο 23χρονος Ολλανδός μπακ (γεννηθείς στις 26 Απριλίου 1997) είχε απασχολήσει τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού και πριν από περίπου ένα μήνα, εντούτοις, ο Ρόχας είχε μπει εξαρχής στην... pole position.

Ο Βερτόνγκ, που αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός στην Τβέντε (25 αγώνες, 1 γκολ, 2 ασίστ), έχοντας ως συμπαίκτη τον "πράσινο" Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, έχει μείνει ελεύθερος από τη Φέγενορντ και συγκεντρώνει πολλά από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που αναζητά ο Ντάνι Πογιάτος: Είναι φουλ επιθετικός μπακ, πολύ συμμετοχικός στο επιθετικό παιχνίδι, με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, διεθνής με όλες τις "μικρές" Εθνικές Ομάδες της Ολλανδίας (50 συμμετοχές και 4 γκολ από την U15 έως την U21), σε εξαιρετική ηλικία και με πολύ προσιτό κασέ, αν κι ως ελεύθερος οι ατζέντηδές του θα αξιώσουν πριμ υπογραφής.

Ο Ρόκα έχει ήδη κάνει έναν πρώτο κύκλο συζητήσεων με τους εκπροσώπους του, θέλοντας να είναι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα κι αν η περίπτωση του Ρόχας "τσακίσει" οριστικά, τότε ο Παναθηναϊκός θα στραφεί (οριστικά) προς τον Ολλανδό αριστερό μπακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ