ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Περνάει εξετάσεις ο Μαουρίσιο και περιμένει το οκ

Ο Μαουρίσιο σε φάση από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Ο Μαουρίσιο βρίσκεται στην Αθήνα όπου περνά από ιατρικές εξετάσεις οι οποίες θα κρίνουν και την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό.

Το μεταγραφικό παράθυρο που είχε ανοίξει τα τελευταία 24ωρα στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι μπορεί να φέρει τον Μαουρίσιο στους πράσινους.

Με κινήσεις θα γίνονται απευθείας από την κορυφή της πράσινης διοικητικής ιεραρχίας και χωρίς να υπάρχει εμπλοκή του Τσάβι Ρόκα οι πράσινοι έφεραν στην Αθήνα τον 32χρονο Βραζιλιάνο μέσο.

Ο Μαουρίσιο θα περάσει από ιατρικό έλεγχο και ακολούθως θα αποφασιστεί εάν θα προχωρήσει στη μεταγραφή του. Αυτή τη στιγμή ο παίκτης έχει ξεκινήσει ήδη τα ιατρικά τεστ διότι κουβαλάει και ένα δύσκολο ιατρικό παρελθόν με επέμβαση στον χιαστό.

Το πρωί της Κυριακής πέρασε από το "Γ. Καλαφάτης όπου έκανε και ένα μέρος των εργομετρικών εξετάσεων, οι οποίες θα συνεχιστούν και αργότερα για να φανεί σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι και σε πόσο καιρό θα είναι έτοιμος να παίξει. Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Μαουρίσιο έκανε προπονήσεις στη Νεάπολη μαζί με τον Βιεϊρίνια στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Για την αξία του δεν τίθεται λόγος, ούτε για το πόσο μπορεί να κουμπώσει στα αγωνιστικά θέλω των πρασίνων. Το θέμα είναι εάν θα πάρει το πράσινο φως από το ιατρικό τιμ για όλα τα υπόλοιπα.

Εφόσον αυτό δοθεί το συμβόλαιο θα είναι διετές με ένα ταβάνι αποδοχών πολύ σημαντικό. Ο παίκτης και η οικογένεια του ήθελαν να μείνουν στην Ελλάδα και από την στιγμή που δεν τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ στην επαναπροσέγγιση που έγινε έριξαν γέφυρες με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μαουρίσιο ο οποίος σε λίγες μέρες κλείνει τα 32 του χρόνια ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Φλουμνινένσε. Από εκεί τον απέκτησε το 2009 η Τέρεκ Γκρόζνι στην οποία έμεινε μέχρι το 2016. Για ένα χρόνο πέρασε από την Ζενίτ, ενώ από το καλοκαίρι του 2017 ανήκε στον ΠΑΟΚ.

Με τα ασπρόμαυρα ο Μαουρίτσιο είχε παίξει σε 92 ματς και είχε 9 γκολ και τέσσερις ασίστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ