ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παρουσία Αλαφούζου η τελευταία προπόνηση πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Παρουσία Αλαφούζου η τελευταία προπόνηση πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, με τον Φατίχ Τερίμ να μη φανερώνει τα πλάνα του, μιας και δεν ανακοινώθηκε αποστολή. Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το παρών στην προπόνηση.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (21/02, COSMOTE Sport 3 και Live SPORT24) για την υπεράσπιση του 1-0 της Τούμπας και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το παρών στην τελευταία προπόνηση. Είχε τετ-α-τετ με τον Τερίμ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους παίκτες. Η αποστολή θα ανακοινωθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (21/02) στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου θα συγκεντρωθεί η ομάδα αύριο το πρωί, όπως συνηθίζει λίγες ώρες πριν απ' τα εντός λεκανοπεδίου παιχνίδια της, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Τάσο Μπακασέτα (αν θα πέσει η ποινή του) και τον Άνταμ Τσέριν (αν θα είναι έτοιμος να παίξει), μετά τις μικροενοχλήσεις που είχε τα τελευταία 24ωρα.

Δεδομένα εκτός είναι ο Ρουμπέν Πέρεθ που συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι της Τούμπας και θα εκτίσει την ποινή του στη ρεβάνς, ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης αναμένεται να είναι διαθέσιμος καθώς προπονείται σε φουλ ρυθμούς τις τελευταίες μέρες.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, fun game και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Ατομικό ακολούθησε ο Τζούριτσιτς και θεραπεία οι Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ- Μπράουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ