Παναθηναϊκός: Παρουσία Αλαφούζου η τελευταία πράσινη προπόνηση πριν την Σαμσουνσπόρ

Γιάννης Αλαφούζος και Γιάννης Παπαδημητρίου στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τη Σαμσουνπόρ
intime sports
Ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως και με τη Σαχτάρ, έτσι και με τη Σαμσουνπόρ, ήταν παρών στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού.
Όπως και πριν την αναμέτρηση με τη Σαχτάρ, ο Γiάννης Αλαφούζος έδωσε το “παρών” στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν την πρώτη αναμέτρηση των πρασίνων με την Σαμσουνσπόρ για τα playoffs του Europa League.
Ο πρόεδρος του τρίφυλλιού θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εμψυχώσει τόσο τους παίκτες όσο και τον Ρουί Βιτόρια και το επιτελείο του εν όψει των δύο πολύ κρίσιμων αναμετρήσεων με την Τουρκική ομάδα.
Μαζί του και ο τεχνικός διεθυντής της ομάδας, Γιάννης Παπαδημητρίου, με τους δύο άνδρες να συνομιλούν κατά τη διάρκεια της προπόνησης.