ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παραμονεύει (και) για τον Κατράνη

Παναθηναϊκός: Παραμονεύει (και) για τον Κατράνη
Ο Αλέξανδρος Κατράνης σε στιγμιότυπο από τη δεύτερη θητεία του στον Ατρόμητο EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αναζητά upgrade στην αριστερή πλευρά της άμυνάς του κι εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 23χρονου αριστερού μπακ που δεν θα συνεχίσει στη Χατάισπορ και η Σεντ Ετιέν παραχωρεί μόνο με ποσοστό μεταπώλησης

Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να ενισχύσει κι άλλο το ελληνικό στοιχείο του το εφετινό καλοκαίρι, όπως φάνηκε κι απ’ τη μεταγραφή του Γιάννη Κώτσιρα, του πρώτου εφετινού αποκτήματός του. Στο "πράσινο" ραντάρ, ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις Ελλήνων παικτών, για τους οποίους οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" τηρούν στάση αναμονής πριν προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24, ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον (και) την περίπτωση του Αλέξανδρου Κατράνη, ο οποίος ανήκει από το 2017 στη Σεντ Ετιέν και βρίσκεται στο "κάδρο" των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζει η γαλλική ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μετά από δύο δανεισμούς σε Μουσκρόν (Ιούλιος 2018-Ιανουάριος 2019, 9 συμμετοχές) και Ατρόμητο (Ιανουάριος 2019-Ιούλιος 2020, 39 συμμετοχές, 1 γκολ, 3 ασίστ), ο 23χρονος αριστερός φουλ μπακ αγωνίστηκε πέρσι στην τουρκική Superlig, ως δανεικός στη νεοφώτιστη Χατάισπορ (τερμάτισε στην 6η θέση) με την οποία κατέγραψε 24 συμμετοχές κι απολογισμό 1 γκολ και 4 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Τουρκίας.

Η τουρκική ομάδα έχει δικαίωμα έως τις 25 Ιουνίου (ήτοι έως την Παρασκευή) να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς (ύψους 1 εκατ. ευρώ) που είχε μπει στο deal του περασμένου Αυγούστου με τη Σεντ Ετιέν. Εάν οι Τούρκοι δεν ενεργοποιήσουν την οψιόν (κάτι που κατά 99,9% θα συμβεί), ο παίκτης επιστρέφει στους "στεφανουά", οι οποίοι έχουν ήδη... αποφασίσει για το μέλλον του.

Ένα χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με το κλαμπ (Ιούνιος 2022), η Σεν Ετιέν έχει ξεκαθαρίσει πως προτίθεται να αποδεσμεύσει τον Κατράνη χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα, διατηρώντας μόνο ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης (25%-30%) απ’ την επόμενη ομάδα του, όπως έχει αποκαλύψει το SPORT 24 από τις 12 Ιουνίου.

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται έντονα για τον 23χρονο μπακ κι έχει μπει στο "μικροσκόπιο" του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των συνεργατών του, οι οποίοι εξετάζουν την προοπτική "αναβάθμισης" της αριστερής πλευράς του "τριφυλλιού" με μία επιλογή χαμηλού κόστους και κυρίως με ακόμη έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή. Όλα αυτά βεβαίως, είναι σε άμεση συνάρτηση (και) με το μέλλον του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη στον Παναθηναϊκό για το οποίο θα αποφασίσει ο Σέρβος τεχνικός. Εκτός εάν στην πορεία προκύψει μία (ικανοποιητική) πρόταση από την Ισπανία για τον Χουάνκαρ, που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Η ουσία πάντως είναι πως ο Κατράνης (που απασχόλησε κι άλλες φορές την τελευταία διετία το "τριφύλλι") βρίσκεται στο "κάδρο" των επιλογών του Παναθηναϊκού και οι επόμενες δέκα μέρες θα καταδείξουν τις εξελίξεις...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ