ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ξέσπασε ο Λημνιός στο φινάλε, με δάκρυα στα μάτια η αγκαλιά με τον Μπακασέτα

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ξέσπασε ο Λημνιός στο φινάλε, με δάκρυα στα μάτια η αγκαλιά με τον Μπακασέτα

Η πρόκριση του Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τις τρεις αποκρούσεις του Ντραγκόβσκι στα πέναλτι προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στον Δημήτρη Λημνιό, με το φινάλε να τον βρίσκει δακρυσμένο στην αγκαλιά του Μπακασέτα.

Ο Δημήτρης Λημνιός ήταν ο άνθρωπος που έδωσε το φιλί της ζωής στον Παναθηναϊκό στο φινάλε της παράτασης καθώς με το γκολ του στο 120+9' μείωσε σε 2-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ και οδήγησε το ματς στα πέναλτι, όμως εκεί είδε κάποια στιγμή τα πάντα να ανατρέπονται και από εκεί που ήταν ήρωας να μετατρέπεται σε μοιραίος.

Και αυτό γιατί αστόχησε απελπιστικά στην εκτέλεση πέναλτι που ανέλαβε κατά τη διάρκεια της ρωσικής ρουλέτας, με τον Ντραγκόβσκι να γίνεται όμως κέρβερος στη συνέχεια, να αποκρούει τρία πέναλτι των Ντεσπόντοφ, Οζντόεφ και Ότο που θα μπορούσαν να δώσουν την πρόκριση στον Δικέφαλο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, και έτσι να φεύγει όλη η πίεση από τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Αυτό φάνηκε μάλιστα στο φινάλε, καθώς την ώρα που όλοι σχεδόν πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά μαζί με τον κόσμο, εκείνος άφηνε δάκρυα χαράς και συγκίνησης να γεμίσουν το πρόσωπό του όταν χανόταν στην αγκαλιά του Μπακασέτα, προσφέροντας ένα συγκλονιστικό σκηνικό στο φινάλε.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ