ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Στην Λεωφόρο ο προπονητής της Σερβίας για να δει τους Τζούριτσιτς, Μλαντένοβιτς και Ζίβκοβιτς

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Στην Λεωφόρο ο προπονητής της Σερβίας για να δει τους Τζούριτσιτς, Μλαντένοβιτς και Ζίβκοβιτς
PRINT SCREEN

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, ταξίδεψε στην Ελλάδα και βρέθηκε στην Λεωφόρο για να δει διά ζώσης τους Τζούριτσιτς και Μλαντέντοβιτς του Παναθηναϊκού και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (01/10, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από SPORT24) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και το ματς αυτό προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο από το φίλαθλο κοινό αλλά και από προπονητές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, με τον προπονητή της Σερβίας να ταξιδεύει στη χώρα μας για αυτό το παιχνίδι και να παίρνει θέση στις εξέδρες της "Λεωφόρου" για να τσεκάρει τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές: τους Τζούριτσιτς, Μλαντένοβιτς και Ζίβκοβιτς.

"Πρώτα από όλα είναι ένα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, Παναθηναϊκός εναντίον του ΠΑΟΚ, και ως προπονητής της εθνικής Σερβίας θέλω να δω από κοντά τους παίκτες μου, τον Τζούριτσιτς και τον Μλαντένοβιτς από τον Παναθηναϊκό και του Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ.

Επίσης θέλω να δω από κοντά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον προπονητή του Παναθηναϊκού", δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των πλάβι.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ