STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 1-2: Καμπανάκι για το τριφύλλι η ήττα από τους Αγρινιώτες

Φάση από τη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο | 21 Αυγούστου 2021
Φάση από τη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο | 21 Αυγούστου 2021 EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό στο φιλικό της Λεωφόρου με 2-1 και έδειξε εμφανείς αδυναμίες και κενά σε όλες του τις γραμμές.

Την ήττα με 2-1 σε φιλικό από τον Παναιτωλικό γνώρισε ο Παναθηναϊκός και φυσικά το αποτέλεσμα και η εικόνα των πράσινων στο ματς με τους Αγρινιώτες χτυπάει καμπανάκι για τους πράσινους λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της Super League.

Το τριφύλλι δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε το ματς κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, δέχτηκε γκολ σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, το έβδομο κατά σειρά, ενώ και πάλι τα κενά σε όλες του τις γραμμές ήταν εμφανή.

Οι πράσινοι μπορεί να είχαν καλύτερες στιγμές στο παιχνίδι για να ανοίξουν τα σκορ αλλά δεν το κατάφεραν ενώ ο Παναιτωλικός από την άλλη μπόρεσε και πέτυχε δύο τέρματα εις βάρος του τριφυλλιού.

Αρχικά στο 6' μετά από κλέψιμο του Μπουζούκη ο μέσος του Παναθηναϊκού έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω. Στο 14' ο Χατζηγιοβάνης έκανε τη σέντρα με τον Καμπετσή να επιχειρεί το βολέ αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Ροντρίγκες. Στο 37' μετά από κόρνερ του Μπουζούκη στο δεύτερο δοκάρι το σουτ του Μαουρίσιο κατέληξε κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Μαουρίσιο ανατράπηκε στην περιοχή από τον Λούι με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Ο Χατζηγιοβάνης ανέλαβε την εκτέλεση του και ευστόχησε για το 1-0.

Η απάντηση του Παναιτωλικού ήταν άμεση όμως καθώς στο 43' επειτα από κόρνερ του Ντίας, ο Φλόρες πήρε την κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία για τον Παναιτωλικό όταν μετά από λάθος του Διούδη ο Καρέλης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ απέκρουσε ενώ και στη συνέχεια μπλόκαρε και το μακρινό σουτ του Τσιγγάρα.

Ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 66' όταν οι Καρλίτος-Χουάνκαρ συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να σεντράρει για τον αφύλαχτο Ιωαννίδη αλλά ο Ροντρίγκες πρόλαβε να διώξει τη μπάλα.

Στο 71' ήταν σειρά του Παναιτωλικού να βγει στην επίθεση με τον Λούι από τα δεξιά να φεύγει και να πασάρει στον Μεντόσα, αυτός έκανε το σουτ για να διώξει στη δεξιά γωνία ο Διούδης.

Η τελευταία καλή στιγμή του Παναθηναϊκού ήρθε στο 75' όταν ο Μαουρίσιο έβγαλε με 30άρα μπαλιά τον Καρλίτος στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Ο Ισπανός έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 83' ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε φάουλ για τον Παναιτωλικό με τη μπάλα να βρίσκει στο τείχος και στο χέρι παίκτη του Παναθηναϊκού και τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση του για να ευστοχήσει και να κάνει το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Χουάνκαρ, Σιδεράς, Βέλεθ (73' Σάρλια), Κώτσιρας, Πέρεθ, Μαουρίσιο (77' Αλεξανδρόπουλος), Καμπετσής (62' Ιωαννίδης), Χατζηγιοβάνης (67' Ενγκμπακοτό), Μπουζούκης (46' Βιγιαφάνιες), Μακέντα (62' Καρλίτος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκεζ, Μαλής 76' Βργκοτς), Χουχούμης, Λούι, Κορνέλιους, Τσιγγάρας, Μεντόσα (73' Μόρσεϊ), Ντουάρτε, Φλόρες (85' Μπελεβώνης), Καρέλης (76' Βέργος), Ντίας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ