ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παίρνει πίσω τον Βαγιαννίδη ως ελεύθερο από την Ίντερ

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό με την Ίντερ να τον αφήνει ελεύθερο και να κρατά ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

Μια ακόμη μεταγραφή, έκπληξη, ολοκλήρωσε στο νήμα των μεταγραφών ο Παναθηναϊκός ο οποίος έκανε ξανά δικό τον 20χρονο (12/9/2001) Γιώργο Βαγιαννίδη ο οποίος άνηκε στην Ίντερ εδώ και ένα χρόνο καθώς το καλοκαίρι του 2020 είχε αρνηθεί την πρόταση του "τριφυλλιού" και είχε υπογράψει τετρατές συμβόλαιο τους νερατζούρι το οποίο μάλιστα ήταν αρκετά πλουσιοπάροχο.

Ο δεξιός μπακ αν και έκανε προτετοιμασία με την ομάδα του Κόντε πέρυσιο το καλοκαίρι δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της σε επίσημο ματς και πήγε ως δανεικός στο Βέλγιο και την Σιντ Τρούιτεν. Ούτε εκεί όμως πήρε πολλά παιχνίδια στα πόδια του και έμεινε σχεδόν άπραγος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η οικογένεια του επέλεξε πως το καλύτερο ήταν η επιστροφή του στην Ελλάδα και στις αρχές του καλοκαιριού είχε χτυπήσει ξανά την πόρτα των πράσινων και όχι μόνο για να επιστρέψει ως δανεικός.

Τότε όμως το τριφύλλι είχε αρνηθεί καθώς δεν τον ήθελε δανεικό. Η Ίντερ όμως τον άφησε ελεύθερο να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και διατήρησε ένα υψηλό ποσοστό 20-25% σε περίπτωση νέας πώλησης του.

Ο "Βάγια" όπως ήταν το παρατσούκλι του στους "πράσινους" θα ενταχθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας αλλά αρχικά θα πάρει παιχνίδια στη Β' ομάδα ούτως ώστε να βρει το ρυθμό του και σιγά-σιγά θα ενταχθεί και πάλι στα παιχνίδια της πρώτης ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ