ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πάει λίγο πιο πίσω η επιστροφή του Κουρμπέλη

Ο Κουρμπέλης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τη Super League Interwetten.
Ο Κουρμπέλης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Θα αργήσει λίγο ακόμη η πλήρης επανένταξη του Δημήτρη Κουρμπέλη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, μετά τις μικροενοχλήσεις που έβγαλε προ ημερών στο σημείο των κοιλιακών-προσαγωγών.

Τροποποίηση των δεδομένων όσον αφορά την "επιστροφή" του Δημήτρη Κουρμπέλη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Περίπου 9 εβδομάδες μετά τη λαπαροσκοπική επέμβαση που έκανε στους κοιλιακούς (20 Ιανουαρίου), ο "κάπτεν" των "πράσινων" είχε αρχίσει τις τελευταίες 10-15 μέρες να ανεβάζει σταδιακά ρυθμό στις ατομικές προπονήσεις του, αφήνοντας μία μικρή πιθανότητα ακόμη και για ενδεχόμενη παρουσία του στην αποστολή των επόμενων αγώνων του Παναθηναϊκού στα playoffs.

Πριν από λίγα 24ωρα, ωστόσο, ένιωσε ξανά μικροενοχλήσεις στο σημείο των κοιλιακών-προσαγωγών και οι γιατροί του "τριφυλλιού" έδωσαν αμέσως οδηγία -για προληπτικούς λόγους- να "ρίξει" το ρυθμό στο πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Ο "Κούρμπε" θα προπονείται για λίγες ημέρες πιο συντηρητικά, ακολουθώντας συγκεκριμένο ασκησηολόγιο και η όλη διαδικασία μέχρι την πλήρη επάνοδό του σε... δράση με τον Παναθηναϊκό, θα πάει λίγο πιο πίσω χρονικά.

Η κατάσταση του 27χρονου -που μετράει περίπου 3,5 μήνες απ’ το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό (12 Δεκεμβρίου, στο 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο "Απόστολος Νικολαΐδης") θα επαναξιολογηθεί μετά από ένα εύλογο διάστημα δύο εβδομάδων, προκειμένου να αποφασιστεί πότε θα είναι πλέον σε θέση να πάρει πάνω του περισσότερες προπονητικές "μονάδες", μπαίνοντας σταδιακά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Στην προκειμένη περίπτωση άλλωστε, το Νο1 ζητούμενο για τους "πράσινους" δεν είναι το πότε θα επανέλθει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού -προλαβαίνοντας ένα μέρος των εφετινών playoffs- αλλά να επιστρέψει 100% καλά και να αφήσει οριστικά πίσω του όλο αυτό το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε πολύ απ’ τον περασμένο Σεπτέμβριο, λόγω της "επιβάρυνσής" του με συνεχόμενα ματς και τον οδήγησε τον περασμένο Ιανουάριο ως την πόρτα του χειρουργείου...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ