ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οριστικά off και ο Πούγγουρας με Παναιτωλικό

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Ο Πούγγουρας στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Κάκωση στο δεξί γόνατο έδειξε η μαγνητική του Πούγγουρα που θα χάσει οριστικά το ματς της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Μεγάλο το πρόβλημα σε μετόπισθεν και μεσαία γραμμή, καθώς μαζεύτηκαν πολλές απουσίες και ξέμεινε από επιλογές ο Μπόλονι.

Μετά τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Αχιλλέα Πούγγουρα στο ματς της Δευτέρας (22/02) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Μακεδόνας στόπερ του Παναθηναϊκού το απόγευμα του Σαββάτου (20/02, αποχώρησε με έντονες ενοχλήσεις από την προπόνηση) έδειξε πως έχει υποστεί κάκωση στο δεξί γόνατο και τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ από το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες.

Το πρόβλημα πλέον γίνεται πολύ μεγάλο για τον 68χρονο τεχνικό, καθώς οι μοναδικοί διαθέσιμοι στόπερ του είναι ο Βέλεθ και ο Νιάς, ενώ την ίδια ώρα δεν έχει επιλογές στον άξονα της μεσαίας γραμμής (όπου είχε αρχικά στο μυαλό του τη σκέψη της προώθησης του Βέλεθ σε ρόλο "6αριού"), καθώς θα λείψει ο τιμωρημένος Αλεξανδρόπουλος, ενώ έχει τεθεί νοκ-άουτ λόγω θλάσης στο δικέφαλο και ο Σανκαρέ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ