ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οριστικά χωρίς τον Χουάνκαρ στην Τούμπα

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χουάνκαρ τέθηκε νοκ-άουτ από το αυριανό (25/04) ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη λόγω κάκωσης στο ισχίο. Χατζηθεοδωρίδης ή Σάντσες οι επιλογές του Μπόλονι. Επέστρεψε στην αποστολή έπειτα από δύο εβδομάδες ο Σένκεφελντ.

Ο Χουάνκαρ δεν μπόρεσε εντέλει να ξεπεράσει το πρόβλημα στο ισχίο που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες δύο μέρες (κάκωση από παλιότερο χτύπημα) και δεν θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού, που αναχωρεί το απόγευμα του Σαββάτου (24/04) για τη Θεσσαλονίκη, ενόψει του αυριανού (25/04, 15:00, Novasports 1HD) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 6η αγωνιστική των playoffs.

Ο Ισπανός μπακ ακολούθησε μόνο θεραπεία, καθώς οι ενοχλήσεις στο ισχίο ήταν πολύ έντονες και πλέον ο Λάζλο Μπόλονι έχει ακόμη έναν "πονοκέφαλο" για να επιλύσει όσον αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας. Εκεί όπου οι επιλογές του είναι πλέον δύο: Είτε θα ξεκινήσει ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, είτε θα παίξει ο Σάντσες με ανάποδο (με τον Μολό δεξιά), προκειμένου να υπάρχει ένας μπακ με πιο "σκληρά" χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, επέστρεψε στην "πράσινη" αποστολή μετά από απουσία δύο εβδομάδων ο Μπαρτ Σένκεφελντ που ξεπέρασε το πρόβλημα στον προσαγωγό, ενώ ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο με στόχο να είναι έτοιμος για να επιστρέψει σε δράση μετά τη διακοπή του Πάσχα.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενώ ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνέχισε το ειδικό πρόγραμμά του.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, στην οποία συμπεριλαμβάνονται: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ