ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οργισμένες αναρτήσεις στο Twitter για την αποβολή του Παλάσιος

Ο Παλάσιος στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας
Ο Παλάσιος στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας INTIME SPORTS

Η απόφαση του διαιτητή να αποβάλλει τον Σεμπαστιάν Παλάσιος, δίνοντάς του δεύτερη κίτρινη για θέατρο, προκάλεσε την έκρηξη του Παναθηναϊκού, με τους πράσινους να δείχνουν την οργή τους με δύο αναρτήσεις στον λογαριασμό τους στο Twitter.

Ο Παναθηναϊκός στεκόταν καλά μέχρι το 40ο λεπτό στην Πράγα, στο πρώτο ματς απέναντι στην Σλάβια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, όμως σε εκείνο το λεπτό το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανατράπηκε σε μία φάση που δεν "μύριζε κάτι".

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος εφόρμησε προς την περιοχή των Τσέχων και έπεσε μέσα σε αυτήν, με τον διαιτητή να θεωρεί πως ο Αργεντινός φορ έκανε θέατρο για να εκμαιεύσει πέναλτι και να του δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να τον αποβάλλει.

Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς των παικτών των πρασίνων χωρίς που ήταν όμως μάταιες, ενώ έξαλλοι με την απόφαση του διαιτητή ήταν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Κάτι που έδειξαν με δύο αναρτήσεις τους στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Ανεκδιήγητη απόφαση του απίθανου διαιτητή που δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Παλάσιος επειδή έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα και τον στέλνει στα αποδυτήρια. Διαιτησία επιπέδου τοπικού πρωταθλήματος. Ντροπή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ