ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπουζούκη κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Γιάννης Μπουζούκης με τον Ανδρέα Αθανσακόπουλο σε προπόνηση του Παναθηναϊκού στην προετοιμασία της σεζόν 2020-21
Ο Γιάννης Μπουζούκης με τον Ανδρέα Αθανσακόπουλο σε προπόνηση του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό (21/11) με τον Λάζλο Μπόλονι να αφήνει εκτός τον Γιάννη Μπουζούκη.

Χωρίς τον Γιάννη Μπουζούκη θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο "Γ. Καραϊσκάκης" το Σάββατο (21/11) για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον Λάζλο Μπόλονι να αφήνει εκτός αποστολής τον Έλληνα μέσο.

Μάλιστα ο "Μπουζ" μαζί με κάποιους ακόμη ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονταν για το ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους" όπως οι Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Τζαβίδας, Αθανασακόπουλος, Οικονομάκης, Κόναν και Χατζηγιαννάκης γυμνάστηκαν μόνοι τους την Παρασκευή (20/11) το πρωί. Στη λογική του να μπορέσει να δουλέψει με λιγότερους και καλύτερους παίκτες το απόγευμα της Παρασκευής ο Ρουμάνος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το "αιώνιο" ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα εκτός έμειναν φυσικά και οι Αγιούμπ, Βελεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο που είναι τραυματίες. Αντίθετα στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 22 ποδοσφαιριστές και ο Μπόλονι θα κόψει δύο "πράσινους" λίγο πριν τη σέντρα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού έκαναν προπόνηση σε δύο γκρουπ. Ατομικό ακολούθησαν οι Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, θεραπεία ο Μπεκ που έχει οστικό οίδημα, ενώ ο Αντονίτο έκανε ειδικό πρόγραμμα.

Η προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδι σε μικρό χώρο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μετά το τέλος του προγράμματος ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε τους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή.

Αυτοί είναι οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ