STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Με περιγραφή τελικά το ντέρμπι αιωνίων της Κυριακής

Μονομαχία του Κώστα Φορτούνη με τον Γιώργο Βαγιαννίδη
Μονομαχία του Κώστα Φορτούνη με τον Γιώργο Βαγιαννίδη EUROKINISSI SPORTS

Κανονικά με περιγραφή θα διεξαχθεί το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, αφού οι δημοσιογράφοι της Cosmote TV αποφάσισαν να αναστείλουν την απεργία τους. 

Άλλαξαν τα δεδομένα αναφορικά με την περιγραφή του ντέρμπι της Κυριακής (4/2, 21:00, COSMOTE SPORT 1HD) μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, καθώς θα έχει κανονικά περιγραφή αφού οι δημοσιογράφοι της Cosmote TV αποφάσισαν να αναστείλουν την απεργία τους.

Η αναμέτρηση αναμενόταν να διεξαχθεί δίχως περιγραφή, αφού την Παρασκευή (2/2) οι εργαζόμενοι της Cosmote TV εξήγγειλαν απεργία. Ωστόσο, το Σάββατο (3/2) υπήρξαν νέες εξελίξεις, οι οποίες οδήγησαν στην αναστολή αυτής, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να έχει κανονικά σπικάζ.

Μάλιστα η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ για την αναστολή της απεργίας αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) αποφάσισε την αναστολή της απεργίας που προκήρυξε στην COSMOTE TV. Η απόφαση για την αναστολή ελήφθη μετά την προφορική δέσμευση της εργοδοσίας για άμεση έναρξη διαπραγματεύσεων με θέμα τη νέα σύμβαση εργασίας με τους δημοσιογράφους του καναλιού".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ