STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δύο γκολ ο Μασούρας μέσα σε πέντε λεπτά

SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το σκορ στο ντέρμπι των αιωνίων άνοιξε νωρίς, με τον Ολυμπιακό να προηγείται με τον Γιώργο Μασούρα στο 7' και τον ίδιο παίκτη να κάνει δύο τα τέρματά του και αυτά των πρωταθλητών Ελλάδας στο 12ο λεπτό (VIDEOS).

Όπως και στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα, έτσι και σε αυτό με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο για το φινάλε των play offs της Super League Interwetten ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι στο σκορ έχοντας πρωταγωνιστές τους Αραμπί και Μασούρα, με τον πρώτο σε ρόλο δημιουργού και τον δεύτερο σε αυτόν του εκτελεστή.

Το 1-0 για τους ερυθρόλευκους στο ντέρμπι της Λεωφόρου ήρθε στο 7ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός βγήκε στην κόντρα επίθεση, ο Αραμπί, βρήκε τον Μασούρα ο οποίος από κανονική θέση πλάσαρε με τη μία τον Χριστογεώργο με το αριστερό για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί ο διεθνής μεσοεπιθετικός καθώς πέντε λεπτά αργότερα πλήγωσε και πάλι τους πράσινους. Νέο κλέψιμο από πλευράς Ολυμπιακού, ο Χασάν έγινε αποδέκτης της μπάλας, έδωσε στον Μασούρα που έκανε εκ νέου την κίνηση και πλάσαρε κάτω από το σώμα του Χριστογεώργου για το 0-2 των ερυθρολεύκων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ