ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Ζέκα αποχαιρέτησε την Κοπεγχάγη κι έστειλε μήνυμα στα ελληνικά

Ο Ζέκα αποχαιρετά τον κόσμο της Κοπεγχάγης
Ο Ζέκα αποχαιρετά τον κόσμο της Κοπεγχάγης PRINT SCREEN

Ο Ζέκα αποχαιρέτησε την Κοπεγχάγη με ένα ποστάρισμα στο οποίο ευχαριστεί τους πάντες για την εξαετία του στη Δανία και ταυτόχρονα απευθύνθηκε στον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του, γράφοντας στα ελληνικά.

Ο Ζέκα έκλεισε τον κύκλο του στην Κοπεγχάγη με ένα ποστάρισμα στο Instagram. Ο 34χρονος μέσος αποχαιρέτησε όλους τους ανθρώπους των Δανών που τον βοήθησαν σε αυτήν την εξαετή πορεία και τους ευχαρίστησε, πριν γυρίσει στον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας εξήγησε ότι "πάω πίσω σπίτι" για να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί από το "τριφύλλι" και μάλιστα έγραψε στα ελληνικά "τα λέμε σύντομα".

Το μήνυμα του Ζέκα

"Ήρθε η ώρα. Τα τελευταία έξι χρόνια υπήρξαν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Ήταν φανταστικό που φόρεσα αυτήν τη φανέλα. Ευχαριστώ στους συμπαίκτες, στο επιτελείο, σε όλους τους προπονητές, στους φιλάθλους και στον κόσμο που δούλεψε μαζί μου στην ομάδα. Χωρίς εσάς, όλα αυτά θα ήταν αδύνατα. Εκτιμώ τα πάντα και είμαι βέβαιος ότι θα συναντηθούμε ξανά. Σας εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον. Και τώρα ήρθε η ώρα να πάω πίσω σπίτι και να βάλω τα δυνατά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Τα λέμε σύντομα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ