Παναθηναϊκός: Ο Τεττέη αποτύπωσε με δύο λέξεις τη σούπερ εμφάνισή του με την Πλζεν και αποθεώθηκε στο Instagram

O Αντρέας Τεττέη κόντεψε να δώσει μόνος του τη νίκη στον Παναθηναϊκό κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν με τα δύο φανταστικά γκολ του και έδειξε τον ενθουσιασμό του μέσω εντυπωσιακής ανάρτησής στο Instagram, όπου γνώρισε την αποθέωση από νυν και πρώην συμπαίκτες του.
Άγγιξε την τελειότητα! Ο Αντρέας Τεττέη ήταν εκπληκτικός στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού καθώς πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας απέναντι στην Βικτόρια Πζλεν για τα playoffs του Europa League, με τα γκολ αυτά να κάνουν την ανατροπή για τους πράσινους αλλά να μη τους χαρίζουν τη νίκη λόγω του γκολ που δέχτηκε στο 80o λεπτό ο Λάντρα.
Μία ημέρα μετά από το σπουδαίο αυτό παιχνίδι ο 24χρονος επιθετικός θέλησε να αποτυπώσει τον ενθουσιασμό του με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου έγραψε “Ονειρικό ντεμπούτο” συνοδεύοντας τη φράση με μία εικόνα τριφυλλιού και πράσινης καρδιάς.
Φυσικά η ανάρτησή του μόνο ασχολίαστη δεν έμεινε καθώς αποθεώθηκε τόσο από πρώην συμπαίκτες του στην Κηφισιά (όπως οι Πόμπο και Ούγκο Σόουζα) όσο και από νυν συμπαίκτες του στους πράσινους, με τον Σωτήρη Κοντούρη να τον χαρακτηρίζει “φονιά”.