Παναθηναϊκός: Ο Ρικάρντο ντε Μπούργος σφυρίζει το ματς των πρασίνων με την Γιουνγκ Μπόις, στην πρεμιέρα του Europa League

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γιουνγκ Μπόις στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League (25/9, 22:00), με την UEFA να ορίζει τον Ισπανό Ρικάρντο ντε Μπούργος για να διευθύνει την αναμέτρηση.
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμη νίκη στη φετινή Stoiximan Super League, μετρώντας μέχρι στιγμής 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, με τους πράσινους να καλούνται ωστόσο να αφήσουν στην άκρη την αρνητική τους εκκίνηση εντός των συνόρων και να στρέψουν το βλέμμα τους στην Ευρώπη.
Και αυτό γιατί την ερχόμενη Πέμπτη (25/9, 22:00, ANT1, LIVE MATCHCENTER SPORT24) αντιμετωπίζουν στην Ελβετία την Γιουνγκ Μπόις για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League, σε ένα ματς που ο Χρήστος Κόντης ευελπιστεί να δει την ομάδα του να παίρνει ένα θετικο αποτέλεσμα που θα της δώσει το απαραίτο έναυσμα για αντεπίθεση.
Δύο ημέρες πριν από την πρώτη μάχη του στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, στο πλαίσιο της League Phase, το τριφύλλι έμαθε τον διαιτητή που θα σφυρίξει στο στάδιο Βάντκορφ της Βέρνης, ο οποίος θα είναι ο Ισπανός Ρικάρντο ντε Μπούργος.
Οι συμπατριώτες του Ίκερ Ντε Φρανσίσκο και Αλφρέδο Ροντρίγκεθ Μορένο θα είναι οι άμεσοι βοηθοί του, με τον Αλεχάντρο Μουνίθ Ρουίθ να είναι ο 4ος διαιτητής και ο Χαβιέρ Ιγκλέσιας Βιλανουέβα να έχει το ρόλο του VAR.