Παναθηναϊκός: Ο νέος team manager των πρασίνων, Κάρλος Ζέκα, στον πάγκο για τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ Novibet

Ο Κάρλος Ζέκα βρέθηκε στη Λάρισα για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην AEΛ Novibet, μετά την πρόσληψή του ως team manager των πρασίνων.
Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Λάρισα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ Novibet για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με στόχο να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.
Στον πάγκο της ομάδας βρέθηκε ο Κάρλος Ζέκα, ο νέος team manager των πρασίνων, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας του, μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Τζαβέλλα από τη συγκεκριμένη θέση.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ζέκα είχε επιστρέψει στο τριφύλλι από τα τέλη Οκτωβρίου, όταν και ανέλαβε πόστο στο νέο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας, όντας υπεύθυνος για τις αγορές της Πορτογαλίας και της Νότιας Αμερικής.