ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Μπουζούκης ενημέρωσε τους πράσινους για πρόταση

Ο Γιάννης Μπουζούκης με τα πράσινα, σε μια από τις λίγες εμφανίσεις της τελευταίας διετίας
Ο Γιάννης Μπουζούκης με τα πράσινα, σε μια από τις λίγες εμφανίσεις της τελευταίας διετίας INTIME

Τη διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει ενημερώσει εδώ και λίγες μέρες για συγκεκριμένη πρόταση ομάδας του εξωτερικού ο Γιάννης Μπουζούκης, περιμένοντας πλέον την απάντηση και τις διοικητικές αποφάσεις των πράσινων. 

Από τότε που ο Γιάννης Μπουζούκης, λίγο πριν τη συμπλήρωση των 20 του χρόνων, ντεμπούταρε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έχουν αποκτηθεί στη θέση του 17 συνολικά ποδοσφαιριστές.

Για την ακρίβεια στις... θέσεις του, αφού σε αυτήν την κοντά τετραετία, από τους κατά καιρούς προπονητές των "πράσινων" χρησιμοποιήθηκε είτε σε ρόλο κεντρικού χαφ είτε σε ρόλο εξτρέμ (σ.σ. αντίστοιχα λοιπόν, στον Παναθηναϊκό ήρθαν 9 της πρώτης κατηγορίας και 8 της δεύτερης).

Μετά από την πρώτη λοιπόν διετία στην οποία λογίζονταν βασικός, ο 23χρονος μέσος ανανέωσε, καλοκαίρι του 2020 το συμβόλαιο του. Τα πράγματα όμως δεν κύλησαν ανάλογα, αφού έκτοτε έχει κάνει σε 1,5 σεζόν συνολικά όσες συμμετοχές είχε σε... μισή από τις προηγούμενες δύο. Είναι χαρακτηριστικό πως φέτος μόνο έχει αγωνιστεί μόνο 4 φορές, όλες ως αλλαγή, με συνολικό χρόνο λιγότερου του ενός ημιχρόνου (42 λεπτά).

Είναι σαφές πως, παρότι αγαπητός και καθολικά αποδεκτός στο club, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ισχυρισμός πως αποτελεί μέρος του rotation ή των πλάνων του συλλόγου. Λογική συνεπώς η εκτίμηση πως δεν προβλέπεται να παραταθεί η συμβίωση των δύο πλευρών.

Έτσι κι αλλιώς το συμβόλαιο του εμφανώς "χτισμένου" σωματικά (διαπιστωμένο καθημερινά στα αποδυτήρια, εμφανές και σε κοινή θέα στην τελευταία συμμετοχή του Μπουζούκη στο ματς με τον Παναιτωλικό, η αξιοσημείωτα δουλεμένη σωματοδομή του, απόρροια της εισαγωγής στην προπονητική του καθημερινότητα της εντατικής, εξειδικευμένης ενασχόλησης με το γυμναστήριο) ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και φαίνεται από την στάση συλλόγου και ποδοσφαιριστή πως δεν υπάρχει διάθεση ακόμη και για συζητήσεις για την επέκταση του.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να έρθουν πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι εκτιμάται, αφού η πλευρά του Μπουζούκη έχει ενημερώσει εδώ και κάποιες μέρες για την ύπαρξη ομάδας του εξωτερικού, η οποία και ενδιαφέρεται να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της, υπερτριπλασιάζοντας τις τρέχουσες (στον Παναθηναϊκό) απολαβές του.

Ο Έλληνας μέσος φρόντισε να το γνωστοποιήσει (το γνωρίζει και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς) για να μάθει έτσι και τις προθέσεις του συλλόγου είτε με κάποιες, συμβολικές προφανώς, αξιώσεις για την αποδέσμευσή του ή ακόμη ακόμη και έναν συναινετικό - γρηγορότερα του κατά τα φαινόμενα προβλεπόμενου το καλοκαίρι- χωρισμό.

Σε κάθε περίπτωση, το μπαλάκι πλέον στην πλευρά της διοίκησης του Παναθηναϊκού βρίσκεται.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ