ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Μαουρίσιο, πάει για μαγνητική

Ο απογοητευμένος Μαουρίσιο μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Παναιτωλικό
Ο απογοητευμένος Μαουρίσιο μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Παναιτωλικό EUROKINISSI SPORTS

Ο Βραζιλιάνος μέσος εγκατέλειψε με ενοχλήσεις στο γόνατο την πρωινή προπόνηση και θα υποβληθεί σε μαγνητική το απόγευμα της Τετάρτης (17/03). Επέστρεψε σε φουλ πρόγραμμα μετά από 4 μήνες ο Σαβιέρ

Οι έντονες ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Μαουρίσιο Σιλβέιρα στο γόνατο προς το τέλος της σημερινής (17/03), πρωινής προπόνησης "πάγωσαν" τον Λάζλο Μπόλονι και τους συνεργάτες του, καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος εγκατέλειψε το πρόγραμμα. Το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί επ’ ακριβώς απ’ το "πράσινο" ιατρικό τιμ το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί και βεβαίως το αν θα είναι διαθέσιμος στην κυριακάτικη (21/03) πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης στα playoffs.

Στον αντίποδα, υπήρχαν και καλά νέα για το "πράσινο" τεχνικό τιμ, καθώς συμμετείχε σε φουλ πρόγραμμα έπειτα από τέσσερις μήνες ο Αντόνιο Σαβιέρ. Ο Πορτογάλος μέσος πήρε μέρος σε όλη την προπόνηση για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τραυματισμό του στις 21 Νοεμβρίου 2020 στο ντέρμπι "αιωνίων", που τον κράτησε εκτός μάχης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Και πλέον μετράει αντίστροφα για να "μπει" στην αγωνιστική εξίσωση των «πράσινων» και να βοηθήσει κι αυτός απ’ την πλευρά του στους αγώνες των playoffs!

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και παιχνίδι. Ατομικό ακολούθησαν οι Αλεξανδρόπουλος (θα μπει από την Πέμπτη 18/03 σε φουλ ένταση), Βέλεθ, Κουρμπέλης, Μπεκ, θεραπεία οι Σανκαρέ, Τζαβίδας, Καραγιάννης, Ηλιάδης και αποφόρτιση οι Μακέντα, Σένκεφελντ.


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ