ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Διούδης κρατάει τα "γάντια" του βασικού

Ο Σωκράτης Διούδης είναι πιθανό να χάσει τη θέση του στην 11άδα του Παναθηναϊκού
Ο Σωκράτης Διούδης είναι πιθανό να χάσει τη θέση του στην 11άδα του Παναθηναϊκού INTIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει δείξει πρόθεση να αλλάξει τον Διούδη με τον Μπρινιόλι ενόψει του αγώνα της Κυριακής (26/09, 16:00) με τους πρωτοπόρους της Super League Interwetten.

Ήταν ξεκάθαρο πως απ’ τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός αποφάσισε στα τέλη του περασμένου Αυγούστου να προχωρήσει στην απόκτηση "ψημένου" γκολκίπερ, υπογράφοντας για τρία χρόνια τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, θα φούντωνε κάποια στιγμή η κουβέντα γύρω από το ποιος θα πρέπει να καθίσει κάτω από τα "πράσινα" γκολπόστ.

Κουβέντα που έγινε ακόμη πιο έντονη απ’ το βράδυ της Τετάρτης (22/09) και την ήττα απ' τον Άρη στο "Βικελίδης", με κεντρικό σημείο την εσφαλμένη επιλογή του Διούδη να παίξει με βολέ κόντρα στον άνεμο. Σε μία φάση που βεβαίως μετά το βολέ του υπήρξε μία αλληλουχία από άλλα 2-3 λάθη της άμυνας μέχρι να κάνει το 1-0 ο Καμαρά. Κι αυτό ως ένα σημείο αδικεί τη συζήτηση γύρω από τον διεθνή γκολκίπερ, ο οποίος στο 100ο παιχνίδι του "χρεώθηκε" πολύ εύκολα το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης μίας ήττας που, στο τέλος της ημέρας, είχε πολλούς "πατέρες".

Στο δια ταύτα και στο ποιος θα πάρει φανέλα βασικού στον κυριακάτικο αγώνα (26/09, 16:00 COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE SPORT24) με τον (πρωτοπόρο) Βόλο για την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten, ένα ματς χωρίς περιθώριο... λάθους, όλα δείχνουν πως δεν θα υπάρξει αλλαγή από την πλευρά του τεχνικού τιμ.

Οι έως τώρα ενδείξεις, τείνουν προς την παραμονή του Διούδη κάτω απ' την εστία του Παναθηναϊκού και σ' αυτό το παιχνίδι. Κι ο ίδιος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άλλωστε, δεν φανέρωσε κάτι διαφορετικό στις προπονήσεις του τελευταίου διημέρου και δη σε αυτή της Παρασκευής (24/09). Και πολύ δύσκολα θα αποφάσιζε να προχωρήσει την... ύστατη ώρα σε αλλαγή τερματοφύλακα, καθότι κάτι τέτοιο απαιτεί και μία σχετική προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα.

Το πιο σημαντικό σε κάθε περίπτωση, κι αυτό που έχει ανάγκη ο Διούδης, είναι να νιώσει εμπιστοσύνη απ' όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού, με τον Μπρινιόλι να παραμένει σε αυξημένη "επιφυλακή", περιμένοντας τη δική του στιγμή. Κάτι που είναι δεδομένο πως θα συμβεί με τον κορυφαίο γκολκίπερ της περσινής Serie B, ωστόσο το θεμελιώδες για την περίσταση είναι να γίνει με τη σωστή διαδικασία. Κι όχι με κίνδυνο να "καούν" και οι δύο ή ο ένας απ’ τους δύο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ