ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνα, η τύχη της αναμέτρησης θα κριθεί στα δικαστήρια"

Ο διαιτητής Φάμπιο Μαρέσκα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραισκάκης" | Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023
Ο διαιτητής Φάμπιο Μαρέσκα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραισκάκης" | Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ/EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανάρτησή της στα social media αναφέρει ότι ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο του αγώνα και η τύχη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα κριθεί στα δικαστήρια.

Το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης διεκόπη οριστικά ύστερα από ό,τι συνέβη με τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα που έσκασε δίπλα του, ενώ ο Ισπανός μπακ μαζί με συμπαίκτες του έκανε ζέσταμα στο 50ό λεπτό.

Η πράσινη ΠΑΕ έκανε ανάρτηση στο Twitter στην οποία αναφέρει ότι ο Ιταλός διαιτητής Φάμπιο Μαρέσκα έκλεισε το φύλλο αγώνα και η τύχη του αγώνα θα κριθεί στα δικαστήρια.

"Ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνα και η τύχη της αναμέτρησης θα κριθεί στα δικαστήρια…", αναφέρει η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ