Παναθηναϊκός: Ο Αντώνης Αντωνιάδης στη Λεωφόρο για τη φιλική αναμέτρηση με την Γκρασχόπερ

Ο Αντώνης Αντωνιάδης συγκίνησε για ακόμη μία φορά, δίνοντας το “παρών” ακόμη και στον φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Γκρασχόπερ, στη Λεωφόρο.
Ο Παναθηναϊκός κυλάει στο αίμα του Αντώνη Αντωνιάδη και η παρουσία του στη Λεωφόρο για το φιλικό με την Γκρασχόπερ δεν αποτελεί έκπληξη, έστω κι αν βρισκόμαστε καταμεσής του καλοκαιριού.
Ο εμβληματικός φορ των πράσινων δεν πτοείται ούτε από τη ζέστη και είναι πάντα εκεί. Στο σπίτι του Παναθηναϊκού για να δει την αγαπημένη του ομάδα, με την οποία έγραψε ιστορία. Οι φωτογραφίες του στις εξέδρες της ιστορικής έδρας των πράσινων συγκλονίζουν για ακόμη μία φορά.
Ο γεννημένος στο Πετροχώρι Ξάνθης Αντωνιάδης έπαιξε στον Παναθηναϊκό από το 1968 έως το 1978 και σε 222 αγώνες σκόραρε 177 φορές. Γύρισε στους πράσινους το 1980, για να ολοκληρώσει την τεράστια καριέρα του το 1982.
Δείτε τη συνέντευξη του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου στο SPORT24: