ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Αμορίμ απέφυγε να απαντήσει για τον Ιωαννίδη σε ερώτηση για τη νέα σεζόν της Σπόρτινγκ

Ο Φώτης Ιωαννίδης πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη
Ο Φώτης Ιωαννίδης πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη EUROKINISSI

Ο Ρούμπεν Αμορίμ ρωτήθηκε για τους παίκτες που ενδιαφέρουν τη Σπόρτινγκ και αν θα σχεδιάσει ο ίδιος τη νέα σεζόν, αλλά απέφυγε να μιλήσει ονομαστικά για τον Φώτη Ιωαννίδη που έχει συνδεθεί με τα "λιοντάρια".

Ο Ρούμπεν Αμορίμ αποτελεί ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας το τελευταίο διάστημα, αφού θεωρείται πρώτος στόχος για να αναλάβει τη Λίβερπουλ, ύστερα από την παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Λεβερκούζεν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Σπόρτινγκ με την Εστρέλα Αμαδόρα, στην οποία ρωτήθηκε και για τους παίκτες που συνδέονται με τα "λιοντάρια", όπως ο Φώτης Ιωαννίδης.

"Φέτος είναι ευκολότερο να κάνω πλάνο, αφού σχεδιάζω με βάση τα χρήματα από το Champions League. Ο σύλλογος είναι μεγαλύτερος από κάθε προπονητή. Προγραμματίζουμε ήδη την προετοιμασία, πού θα γίνει, ποιοι παίκτες μπορούν να φύγουν. Προγραμματίζουμε ό,τι μπορούμε από τώρα και για τα υπόλοιπα θα περιμένουμε επειδή υπάρχει και το Champions League. Φροντίζουμε τα πάντα", απάντησε ο 39χρονος προπονητής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ