ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χειρουργείο για Χατζηθεοδωρίδη

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδηςέκανε νέα μαγνητική στην ποδοκνημική, στο σημείο που τραυματίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ, η οποία έδειξε πως η «ζημιά» ήταν μεγαλύτερη κι οδηγήθηκε εκτάκτως στο χειρουργείο. Πάει ακόμη πιο πίσω χρονικά η επιστροφή του στα γήπεδα

Δεν έχει τελειωμό η "γκίνια" του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη -σε μία περίοδο μάλιστα, που μόλις είχε αρχίσει να μονιμοποιεί την παρουσία του στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού- καθώς το μεσημέρι της Τρίτης (21/07), οδηγήθηκε εκτάκτως σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς που είχε υποστεί στην αριστερή ποδοκνημική του, στον αγώνα της 8ης Ιουλίου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Κατερινιώτης, αριστερός φουλ-μπακ, είχε τραυματιστεί στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον δικέφαλο του Βορρά, έπειτα από μία δυνατή προβολή του Μιχαηλίδη. Η πρώτη μαγνητική ποδοκνημικής που έκανε την επόμενη μέρα (09/07) στο «ΥΓΕΙΑ», είχε δείξει " ...ρήξη του δελτοειδούς συνδέσμου και της κνημοπερονιαίας συνδέσμωσης".

Μάλιστα λόγω της βαρύτητας της κάκωσης και του οστικού οιδήματος, η αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού, έκανε λόγο για απουσία τουλάχιστον 8 εβδομάδων από τους αγωνιστικούς χώρους, προσδιορίζοντας χρονικά την επιστροφή του 23χρονου άσου στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ο "Χάτζη" ακολούθησε για ένα διάστημα μία συγκεκριμένη αποθεραπεία, η οποία ωστόσο, δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι ενοχλήσεις ήταν πολύ έντονες και γι' αυτό υποβλήθηκε σε ακόμη μία μαγνητική, το αποτέλεσμα της οποίας δεν ήταν καλό, καθώς έδειξε πως το σημείο τραυματισμού " ...είχε επουλωθεί πλημμελώς" (όπως ανέφερε η ενημέρωση του ιατρικού τιμ).

Για να ξεπεράσει λοιπόν μια και καλή το πρόβλημα, αποφασίστηκε να μπει στο χειρουργείο το μεσημέρι της Τρίτης (21/07), προκειμένου να καθαριστεί το τραυματισμένο σημείο και να αποκατασταθεί η ζημιά, με χειρουργική σταθεροποίηση της συνδέσμωσης.

Ο Χατζηθεοδωρίδης θα πάρει εξιτήριο την Τετάρτη (22/07) και θα αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης σε δύο εβδομάδες. Όλο αυτό είναι δεδομένο πάντως πως θα πάει ακόμη πιο πίσω χρονικά την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Το "πόσο", θα φανεί από την "αντίδραση" του οργανισμού του και την κράση του, διότι κάθε ποδοσφαιριστής ανταποκρίνεται διαφορετικά σε τέτοιου είδους τραυματισμούς.

Το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στην εκκίνηση της νέας σεζόν και πλέον είναι ξεκάθαρο πως ο Τσάβι Ρόκα θα κινηθεί στη μεταγραφική αγορά για την απόκτηση (και) ενός βασικού αριστερού μπακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ