ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Νέο μέλος στο ΔΣ η Άννα Λουμίδη

ΔΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) Eurokinissi

Η Άννα Λουμίδη θα οριστεί νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στη θέση του αποχωρήσαντος Παντελή Αναστασόπουλος. "Κλείνει" η ΑΜΚ των 6 εκ. ευρώ.

Την Πέμπτη (9/5) θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με βασικό θέμα το κλείσιμο της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου των 6 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, η ημερήσια διάταξη έχει και άλλα ζητήματα.

Ένα εξ’ αυτών αφορά την ανασυγκρότηση του ΔΣ. Ο Παντελής Αναστασόπουλος (φώτο) θα αποχωρήσει από τη σύνθεση και τη θέση του θα πάρει η Άννα Λουμίδη. Πρακτικά, πρόκειται για μία αλλαγή που δεν επηρεάζει το οργανόγραμμα του Τριφυλλιού.

Η Άννα Λουμίδη συμμετείχε στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επί μία δωδεκαετία, επί της οικογένειας Βαρδινογιάννη και δεν συνέχισε μετά την έναρξη της πολυμετοχικότητας. Επίσης, είχε συνεργαστεί με την Green Team, τη θυγατρική του Παναθηναϊκού που ασχολείται με τις μπουτίκ.

Αν πρόκειται για μεμονωμένη απόφαση ή αν θα συντελεστούν γενικότερες ανακατατάξεις, είναι κάτι που θα φανεί στο προσεχές χρονικό διάστημα. Αυτό που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι ότι η ΠΑΕ θα χρειαζόταν ενίσχυση σε αρκετούς τομείς.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ