ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μόνιμος στην πρώτη ομάδα ο Συλαϊδόπουλος δίπλα στο νέο προπονητή

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μετακινήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Κ19 της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, στο νέο προπονητικό τιμ που θα στελεχωθεί δίπλα στο νέο προπονητή

Οριστικοποιήθηκε η αναβάθμιση και η μετακίνηση του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου από την τεχνική ηγεσία της Κ19 της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, στο νέο προπονητικό τιμ που θα στελεχωθεί δίπλα στο νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, κι εν προκειμένω στον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος βρίσκεται προ των... πυλών του "τριφυλλιού".

Πριν από την έναρξη της σημερινής (12/10), απογευματινής προπόνησης των παικτών του Παναθηναϊκού στο Γ. Καλαφάτης, οι "πράσινοι" (πλην των πέντε διεθνών που απουσιάζουν) ενημερώθηκαν από τον Σπύρο Βλάχο, για τη λύση της συνεργασίας του "τριφυλλιού" με τον Ντάνι Πογιάτος.

Εν συνεχεία, το επί σειρά ετών στέλεχος της ΠΑΕ παρουσίασε τον Συλαϊδόπουλο, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του Ηλία Αραμπατζή και Παναγιώτη Μπαρτζώκα θα έχουν την ευθύνη του προγράμματος των προπονήσεων, έως ότου προσληφθεί ο νέος προπονητής.

Από εκεί και πέρα, όπως ενημερώθηκαν οι παίκτες, ο Συλαϊδόπουλος θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ ως βοηθός του νέου προπονητή. Ως εκ τούτου, προκύπτει αναδιάρθρωση στο οργανόγραμμα της Ακαδημίας με τον Κώστα Φρατζέσκο να «ανεβαίνει» στην ιεραρχία και να αναλαμβάνει την Κ19 και τον Πέτρο Τασουνιδη να αναλαμβάνει την Κ17.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ