ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Βελτιωμένη πρόταση για τον Αντίνο από τους πράσινους, σύμφωνα με τον Σρουρ

ΑΡ

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Αντίνο, σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο.

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις Παναθηναϊκού και Γοδόι Κρουζ σχετικά με τη μετακίνηση του Σαντίνο Αντίνο στους πράσινους.

Στην προσπάθεια να κάμψει τις αντιστάσεις του προέδρου της αργεντινικής ομάδας Χοσέ Μανσούρ, ο Παναθηναϊκός φέρεται να κατέθεσε νέα πρόταση σήμερα το απόγευμα.

Χθες, τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή έκαναν λόγο για πρόταση του Παναθηναϊκού που έφτανε τα 7 εκατομμύρια ευρώ για το 50% του ποδοσφαιριστή, με τον Μανσούρ να προτείνει 12 εκατομμύρια για το 100%. Η νέα πρόταση του Τριφυλλιού, σύμφωνα με τον Σρουρ, φτάνει τα 8 εκατομμύρια ευρώ και αφορά το 70% των δικαιωμάτων του Αντίνο.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι έχει σύμμαχο και τον παίκτη, ο οποίος έχει στηλώσει τα πόδια, απορρίπτει το πρέσινγκ της Ρίβερ και επιθυμεί αποκλειστικά τη μετακίνησή του στην Ελλάδα. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ