ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Τσεκάρει Κλάινχαϊσλερ για την ενίσχυση στα χαφ

Ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ σε ματς της Εθνικής Ουγγαρίας
Ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ σε ματς της Εθνικής Ουγγαρίας 2021 AP PHOTO/FRANC ZHURDA

Ο διεθνής Ούγγρος μέσος, Λάζλο Κλάινσχαϊσλερ, που παίζει στην Όσιγιεκ είναι ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής.

Ο 28χρονος διεθνής Ούγγρος μεσοεπιθετικός της Όσιγιεκ, Λάζλο Κλάινσχαϊσλερ, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής και τις τελευταίες ώρες μάλιστα έχει ανέβει ψηλά στη λίστα του τριφυλλιού.

Ο Κλάινσχαϊσλερ ανήκει στην Όσιγιεκ και έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Κροατίας έως το καλοκαίρι του 2023, άρα το δικαίωμα να υπογράψει από τώρα σε ομάδα της αρεσκείας του. Στην Κροατία υποστηρίζουν πως έχει πει όχι σε πρόταση ανανέωσης ύψους 300.000 ευρώ και επιθυμεί ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο και τονίζουν πως μια ομάδα από την Κροατία, πιθανότατα η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, και μια από την Ευρώπη έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του.

Ο 28χρονος διεθνής Ούγγρος ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Κέρουλετ και το 2008 πήρε μεταγραφή στις ακαδημίες του Πούσκας ενώ για ένα χρονικό διάστημα αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Κ17 Βιντεότον. Από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιανουάριο του 2016 που πήγε στην Βέρντερ Βρέμης έπαιζε στην Ουγγαρία με τη φανέλα της Πούσκας και της Βιντεότον.

Ως ποδοσφαιριστής της Βέρντερ δόθηκε δανεικός σε Ντάρμσταντ, Φερεντσβάρος και Αστάνα, μέχρι η ομάδα από το Καζακστάν τον αγόρασε για 750 χιλ. ευρώ το 2018. Τον Φεβρουάριο του 2019 τον πούλησε στην Οσιγιέκ που ανήκει μέχρι σήμερα.

Με τη φανέλα της Όσιγιεκ έχει 131 συμμετοχές με 21 γκολ και 15 ασίστ ενώ φέτος μετρά 20 συμμετοχές, 8 γκολ και 4 ασίστ και φαίνεται πως αναζητά νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο Κλάινσχαϊσλερ είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Ουγγαρίας και μετράει 44 εμφανίσεις με τρία γκολ ενώ είχε βρει δίχτυα κόντρα στην Εθνική Ελλάδας στο παιχνίδι του Nations League τον Σεπτέμβριο του 2018.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ