ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Το παλεύει για Γιάγκουσιτς το Τριφύλλι, η μπάλα στα πόδια του παίκτη

Photo by Hasan Tascan / ANADOLU / Anadolu via AFP

O Παναθηναϊκός συνεχίζει τις επαφές του για την απόκτηση του Αντριάνο Γιάγκουσιτς, με την… μπάλα να βρίσκεται στο γήπεδο του παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να το παλεύει για τον Αντριάνο Γιάγκουσιτς. Το Τριφύλλι έχει ξεκάθαρο στόχο να πραγματοποιήσει την όγδοη μεταγραφή του στη χειμερινή περίοδο και εξακολουθεί να βρίσκεται σε επαφές με τον 20χρονο επιθετικό μέσος της Σλάβεν Μπελούπο.

Στο πράσινο “στρατόπεδο” μάλιστα υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης, χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποια οριστική εξέλιξη. Ο Παναθηναϊκός το ψάχνει κυρίως με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει την… μπάλα στα δικά του πόδια, προκειμένου να προχωρήσει το deal.

Ποιος είναι ο Γιάγκουσιτς

Ο Γιάγκουσιτς (1.78 μ.) είναι 20 χρονών και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κροατίας. Παίζει ως μεσοεπιθετικός, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα πλάγια. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Σλάβεν Μπελούπο και έχει περάσει και από τις μικρές ομάδες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Από το 2023/24 αγωνίζεται στους “μεγάλους” της Σλάβεν Μπελούπο.

Φέτος, ο Γιάγκουσιτς σε 20 συμμετοχές (1.726 λεπτά), όλες ως βασικός, έχει 7 γκολ και 6 ασίστ. Την περσινή σεζόν έπαιξε 27 παιχνίδια (1.527 λεπτά) και είχε 3 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ