ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Την Παρασκευή (19/1) το μεσημέρι στην Ελλάδα ο Ντραγκόφσκι

Ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι
Ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι CREDIT: PHS AGENCY/LIVEMEDIA/DPPI VIA AFP

Την Παρασκευή (19/1) το μεσημέρι, στις 14:30, θα έρθει στην Ελλάδα ο Μπαρτολομιέϊ Ντραγκόφσκι για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Την Παρασκευή (19/1) το μεσημέρι θα έρθει στην Ελλάδα 26χρονος τερματοφύλακας, Μπαρτολομιέϊ Ντραγκόφσκι (ύψους 1,89), για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι αναμένεται να αποκτήσουν τον Πολωνό διεθνή τερματοφύλακα με εξάμηνο δανεισμό και οψιόν αγοράς ύψους 3.5 εκατομμυρίων ευρώ σύμφωνα με όσα έχουν κάνει γνωστά οι Ιταλοί ενώ εφόσον αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή θα παραμείνει στο τριφύλλι μέχρι και το καλοκαίρι του 2027.

Ο Ντραγκόφσκι έρχεται για να ενισχύσει τους πράσινους κάτω από τα γκολπόστ από τη στιγμή που ο Μπρινιόλι τέθηκε εκτός ομάδας και με στόχο να συνθέσει με τον Λοντίγκιν ένα ικανότατο δίδυμο στην εστία ώστε το τριφύλλι να διεκδιήσει μέχρι τέλος το φετινό νταμπλ.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας έχει πολυετή παρουσία στα ιταλικά γήπεδα, καθώς μετακόμισε το 2016 (στα 18 του) στη Φιορεντίνα, με τη οποία αγωνίστηκε βασικός για δύο σεζόν.

Από το 2022 ανήκει στην Σπέτσια, πέρσι ήταν βασικός στη Serie A, όμως φέτος μετά τον υποβιβασμό της ιταλικής ομάδας, έχασε τη θέση του τις τελευταίες εβδομάδες και ψάχνεται για να φύγει, να βρει χρόνο συμμετοχής και να μην ρισκάρει την παρουσία του στην εθνική Πολωνίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ