ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: "Τα βρήκε με τον Αβαζιέμ, μένει η Μποαβίστα" λένε στη Νιγηρία

Ο Τζιντόντζι Αβαζίεμ με τη φανέλα της Λεγανές
Ο Τζιντόντζι Αβαζίεμ με τη φανέλα της Λεγανές AP PHOTO/JOAN MONTFORT

Σύμφωνα με όσα γράφουν στη Νιγηρία ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον Τζιντόντζι Αβαζιέμ και διαπραγματεύεται με την Μποαβίστα που θέλει 3 εκατ. ευρώ τη μεταγραφή του διεθνή στόπερ.

Ο 26χρονος διεθνής Νιγηριανό σέντερ μπακ της Μποαβίστα, Τζιντόντζι Αβαζίεμ, είναι δεδομένα στη λίστα του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Στην πατρίδα του όμως προχώρησαν ακόμη περισσότερο τη συγκεκριμένη υπόθεση και τονίζουν πως ο Αβαζίεμ τα έχει βρει σε όλα με το τριφύλλι που πλέον είναι σε συζητήσεις με τη Μποαβίστα για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Το σχετικό δημοσίευμα που στέκεται και στην έλευση του Εκόνγκ στην χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ σημειώνει πως οι Πορτογάλοι που είχαν δώσει 5 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Πόρτο θέλουν τουλάχιστον 3 εκατ. ευρώ για να πουν το ναι στην παραχώρηση του παίκτη ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στη Χάιντουκ Σπλιτ.

Στη λίστα υπάρχει ένας ακόμη ποδοσφαιριστής και πλέον είναι θέμα ωρών ο Παναθηναϊκός να φτάσει σε οριστική συμφωνία και να κάνει δικό του τον παίκτη που θα πλαισιώσει αρχικά τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον στο κέντρο της άμυνας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ