ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Στο στόχαστρο ο διεθνής Σέρβος μπακ Φίλιπ Μλαντένοβιτς, σύμφωνα με τους Πολωνούς

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς
Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς AP PHOTO/DARKO BANDIC

Άνθρωπος για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Πολωνία για να δει το Λέγκια - Ρακόφ έχοντας στα υπόψιν τον 31χρονο διεθνή Σέρβο αριστερό μπακ, Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, το τεχνικό τιμ των πράσινων και εν γένει όσοι βρίσκονται στο τριφύλλι τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν στο μυαλό τους μόνο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πως θα μπορέσει το τριφύλλι να κόψει πρώτο το νήμα στη μάχη που δίνει.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι πράσινοι δεν έχουν τα βλέμματα τους στραμμένα και στην επόμενη χρονιά και παρακολουθούν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Πολωνό δημοσιογράφο Tomasz Wlodarczyk άνθρωπος που λειτουργούσε για λογαριασμό του τριφυλλιού βρέθηκε στη Βαρσοβία και παρακολούθησε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Λέγκια και τη Ρακόφ έχοντας την προσοχή του στον 31χρονο Σέρβο διεθνή αριστερό μπακ, Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Με την ομάδα του μάλιστα να επικρατεί με 3-1 και τον ίδιο να έχει την ασίστ στο τρίτο γκολ της ομάδας του.

Το συμβόλαιο του Μλαντένοβιτς με τη Λέγκια ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και ο διεθνής Σέρβος μπακ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, ενώ φέτος κάνει εξαιρετική σεζόν και ήδη έχει πετύχει έξι γκολ και έχει μοιράσει έξι ασίστ σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Μλαντένοβιτς είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σερβίας και είχε συμμετοχή στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ. Στη Λέγκια παίζει τα τελευταία δύο χρόνια ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Λέχια Γκντανσκ, Μπάτε Μπορίσοφ, Ερυθρού Αστέρα, Κολωνίας και Σταντάρ Λιέγης.

Στο παρελθόν το όνομα του έχει παίξει και για άλλες ελληνικές ομάδες όπως η ΑΕΚ ενώ το 2020 είχε απασχολήσει και τότε τους πράσινους χωρίς όμως να υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις.

Ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει στα αριστερά τον Χουάνκαρ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και τον Πούχατς που παίζει ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι και κανείς ακόμα δεν ξέρει τι θα συμβεί με τον Γκάνεα που αποκτήθηκε πέρυσι.

Ο Ρουμάνος είναι τραυματίας με τον κορονοϊό να του έχει προκαλέσει κάποιες επιπλοκές και στο τριφύλλι περιμένουν τις νέες εξετάσεις που θα κάνει ο Γκάνεα ώστε να είναι σε θέση να γνωρίζουν πότε θα μπορέσει να είναι διαθέσιμος ξανά για να επανέλθει στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ