ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στο Μεξικό γράφουν για ενδιαφέρον του τριφυλλιού για τον 24χρονο εξτρέμ, Χουάν Ντομίνγκεζ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στο Μεξικό γράφουν για ενδιαφέρον του τριφυλλιού για τον 24χρονο εξτρέμ, Χουάν Ντομίνγκεζ

Δημοσιεύματα στο Μεξικό αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ, Χουάν Ντομίνκεζ, ο οποίος ανήκει στην Τολούκα στην οποία πήγε φέτος το καλοκαίρι.

Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται και επίσημα στις 11 Σεπτεμβρίου με τις περισσότερες ομάδες να έχουν ολοκληρώσει τις κινήσεις τους ή να ψάχνουν κάτι της τελευταίας στιγμής.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές του, έχει δηλώσει και τη λίστα στην UEFA για τα ματς του Europa League και θα προχωρούσε σε κάποια κίνηση μόνο αν υπήρχε και κάποια αποχώρηση τις επόμενες μέρες.

Την ίδια ώρα όμως δημοσιεύματα στο Μεξικό αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ, Χουάν Ντομίνκεζ, ο οποίος ανήκει στην Τολούκα στην οποία πήγε φέτος το καλοκαίρι.

Ο Χουάν Πάμπλο Ντομίνγξεζ Κοντένκο (σ.σ. γεννημένος στις 30 Οκτωβίου 1998) είναι ένας ποδοσφαιριστής που παίζει ως δεξί εξτρέμ και ο οποίος έως τώρα έχει αγωνιστεί μόνο σε ομάδες της πατρίδας του.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την UAEM για να πάρει μεταγραφή στην Κουανταλαχάρα πριν μεταπηδήσει το καλοκαίρι του 2019 στην Ιραπουάτο. Δύο χρόνια μετά πήγε στην Ατλάντε και επό εκεί στη Νεκάξα ως δανεικός για να επιστρέψει και πάλι στην Αλέντε από την οποία φέτος το καλοκαίρι πήγε στην Τολούκα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ