ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Στην Αθήνα ο Ούγκο για να υπογράψει στο τριφύλλι

Ο Βίτορ Ούγκο κρατάει το κασκόλ του Παναθηναϊκού
Ο Βίτορ Ούγκο κρατάει το κασκόλ του Παναθηναϊκού ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ / INTIME SPORTS

Ο Βίτορ Ούγκο έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού με τον Βραζιλιάνο να αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή των πράσινων. Ο 32χρονος αμυντικός αναμένεται να βρεθεί στη Λεωφόρο για να δει το ματς με τον Αστέρα.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Βίτορ Ούγκο καθώς η πτήση που μετέφερε τον 32χρονο στόπερ προσγειώθηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" λίγο μετά τις 16:50.

Ο έμπειρος στόπερ λίγη ώρα αργότερα έκανε την εμφάνιση του στην αίθουσα αφίξεων και προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις για να μιλήσει για τον Παναθηναϊκό και την επικείμενη μεταγραφή του.

Ο Βίτορ Ούγκο στην Αθήνα με το κασκόλ του Παναθηναϊκού
Ο Βίτορ Ούγκο στην Αθήνα με το κασκόλ του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Μάλιστα, αναμένεται να βρεθεί στη Λεωφόρο για να δει τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (21/1, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE SPORT24).

Ο Βίτορ Ούγκο στην Αθήνα με το κασκόλ του Παναθηναϊκού
Ο Βίτορ Ούγκο στην Αθήνα με το κασκόλ του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός (1.87) πριν από την Μπαΐα αγωνίστηκε για τη διετία 2020-22 στην Τραμπζονσπόρ, ενώ για δύο χρόνια αγωνίστηκε κι ως βασικός στη Serie A με τη φανέλα της Φιορεντίνα (2017-19).

Ο Βίτορ Ούγκο  στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό
Ο Βίτορ Ούγκο στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Έχει επίσης, φορέσει τη φανέλα της Παλμέιρας, με την οποία έχει κατακτήσει τρία τρόπαια. Θυμίζουμε πως ήδη ο Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει τους Δημήτρη Λημνιό, Σαμέτ Ακαϊντίν, Μπαρτολομιέϊ Ντραγκόφσκι, ενώ τη Δευτέρα (22/01) αναμένεται στην Ελλάδα και ο Τάσος Μπακασέτας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ