ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Στη λίστα για το "δεκάρι" και ο διεθνής Αργεντινός, Ρομπέρτο Περέιρα

Ο Ρομπέρτο Περέιρα της Ουντινέζε
Ο Ρομπέρτο Περέιρα της Ουντινέζε AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Παναθηναϊκός έχει ψηλά στη λίστα για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή τον 31χρονο διεθνή Αργεντινό μεσοεπιθετικό, Ρομπέρτο Περέιρα, ο οποίος ανήκει στην Ουντινέζε και έχει περάσει από Γιουβέντους και Γουότφορντ.

Η ενίσχυση του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί το ίδιο δυνατά. Και μετά τις μεταγραφές των Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Άντραζ Σπόραρ που ανέβασαν το μεσοεπιθετικό επίπεδο στο ρόστερ, οι "πράσινοι" ψάχνουν ακόμη μία "μεγάλη" κίνηση και στη θέση του επιτελικού μέσου.

Υπάρχει ξεκάθαρη διάθεση από την πλευρά της διοίκησης να γίνει και σ’ αυτό το κομμάτι μία πολύ σημαντική επένδυση, εφόσον η ομάδα βρει αυτό που ψάχνει στο "10" και γι’ αυτό εξετάζονται πάρα πολλές περιπτώσεις απ’ την διεθνή αγορά.

Ένα απ’ τα ονόματα που έχουν προταθεί εδώ κι αρκετές εβδομάδες στον Παναθηναϊκό κι έχουν επανέλθει εσχάτως στο προσκήνιο είναι κι αυτό του διεθνούς Αργεντινού μεσοεπιθετικού Ρομπέρτο Περέιρα.

Ο 31χρονος άσος (19 φορές διεθνής και 2 γκολ με την "αλμπισελέστε") έχει πίσω του μία λαμπερή καριέρα με τις φανέλες των Ρίβερ Πλέιτ, Ουντινέζε, Γιουβέντους και Γουότφορντ. Από το 2020 έχει επιστρέψει στους "φριουλάνι" και το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Προ λίγων ημερών απέρριψε πρόταση της νεοφώτιστης Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τονίζοντας πως αν φύγει από την Ουντινέζε θα ήθελε να πάει σε ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και θα αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Η περίπτωσή του έχει ξαναπέσει στο τραπέζι για τους "πράσινους", μαζί με άλλες 1-2 περιπτώσεις από πρωταθλήματα "πρώτης γραμμής", χωρίς όμως να έχουν παρθεί ακόμη οι οριστικές αποφάσεις για τον τελικό στόχο...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ